shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Vatanacup

logo-vatana-cup-site12 en 13 augustus 2017
ging voor de 10de maal de Vatana-cup door op de terreinen van AC Tervant.

Dit tornooi is voor spelers uit de categorieën U7, U8, U9, U10.  Het voorbije jaar namen de volgende ploegen deel : KV Mechelen, K.Lierse SK, KVC Westerlo, STVV, Lommel SK, R.Antwerp FC, KFCO Beerschot Wilrijk, ASV Geel en AC Tervant. In het verleden kregen we zelfs PSV Eindhoven, KRC Genk, OHL en Standard over de vloer. Onze jubileumeditie (voor meer info: klik hier) werd afgesloten met LIVE-muziek van ‘Highway 7’ en ‘Knight shift’ .

Live @ AC

Tien jaar Vatana-cup… dat verdient een feestje!! Daarom op de afsluitende zondag van de Vatana-cup niet alleen de gebruikelijke opruim, maar tegelijkertijd ook de opbouw van een podium, soundcheck,… om er goed drie uren later nog ons eigen mini-festival aan toe te voegen. We kozen voor twee ijzersterke coverbands. Highway 7 met o.a. Chris Medaer, niet alleen gekend als afgevaardigde bij onze jeugd, maar ook van ‘The Voice van Vlaanderen’ beet de spits af. Daarna volgde Knight Shift, die eerder al winnaar waren van ‘The clash of the coverbands’. De tent was goed gevuld, de ambiance was schitterend en de muziek ook.

Ploegenvoorstelling

Zaterdag 14 september 2017 vond onze ploegenvoorstelling plaats, voor de wedstrijd van ons eerste elftal tegen KFC Eksel. Hier werden al onze jeugdspelers voorgesteld aan het publiek.  Het publiek kwam massaal, zag hoe onze spelertjes van de onderbouw mee het veld op mochten met het eerste elftal, en bleef ook kijken hoe A.C. Tervant met gelijkspeelde.

 

site-kaartavond-jan

Kaartavonden

Een traditie die we de laatste twee jaren aan het opbouwen zijn, is die van de zettersprijskampen. Er wordt stevig gekaart, maar de sfeer is altijd goed. Vorig seizoen werd de laatste kaartavond zelfs gecombineerd met een heel smakelijk barbecuetje (met dank aan Frank).

Data voor seizoen 2017 – 2018:

  • Vrijdag 13 oktober 2017
  • Vrijdag 15 december 2017
  • Vrijdag 2 februari 2018
  • Vrijdag 13 april 2018

Sinds dit seizoen wordt er ook gepokerd

Data voor seizoen 2017 – 2018:

  • Vrijdag 10 november 2017
  • Zatedag 20 januari 2018

Mosselfeesten

Jaarlijks worden ook twee mosselfeesten georganiseerd: eentje wordt gedragen door de seniors, en eentje door de volledige jeugdwerking.

dsc_0491Data voor seizoen 2017 – 2018:

  • Zaterdag 4 november 2017 en zondag 5 november 2017
  • Zaterdag 3 maart 2018 en zondag 4 maart 2018

Sinterklaas op bezoek bij de onderbouw

15259310_1796216823952015_187042461510974453_oIn Tervant spelen allemaal brave kinderen, en dus komt Sinterklaas ook jaarlijks op bezoek. Alle spelertjes en hun broertjes en zusjes mogen bij de sint komen voor een zak lekkers, en het bezoek wordt afgesloten met een kinderdisco.

Kerstfeest middenbouw

Het was een geslaagd kerstfeest voor de middenbouw. Na de sportieve kant nl. het zwemmen was de innerlijke kant aan de beurt met lekkere frieten en een drankje… Daarna volgden spelletjes in de kantine, of een reeks uitdagingen tegen de trainers…

Voetbalkamp

Tijdens de eerste week van de paasvakantie gaven wij onze spelers de kans om in een vertrouwde omgeving een voetbalkamp te doen. De organisatie gaat uit van Soccerarena, een organisatie die veel ervaring heeft met voetbalkampen, zowel in hun eigen arena als bij andere clubs. Dit seizoen namen een 50-tal spelertjes deel. Het kamp was leerrijk, fijn,… en bij Soccerarena weten ze nu dat onze spelers een flink stukje kunnen eten.

Paashappening

Naar jaarlijkse gewoonte gaat in de tweede week van de paasvakantie onze paashappening door: onze onderbouw- en middenbouwploegen trainen die dagen allemaal gelijktijdig, en we geven aan alle kinderen de kans om met ons te komen meetrainen. Zo kunnen ze zelf ondervinden of voetbal iets voor hun is, en hoe wij bij A.C. Tervant werken.