Jeugd

Jeugdsponsors

Twitter @AC_Jeugd

  • U15A AC Tervant officieus kampioen. Thes zou max gelijk kunnen komen, maar geen wedstrijden meer gepland. Proficiat aan spelers en trainer!! 60 days ago

Beste ouders,

Het voetbalseizoen 2016-2017 is halfweg. Na een periode met sinterklaasfeest, Kerstfeest, Kerstborrel en nieuwjaarsontbijt is iedereen klaar voor de tweede seizoenshelft van de competitie. Ons eerste elftal begon inmiddels al met een overwinning, maar het slechte weer zorgde voor afgelaste wedstrijden. Gelukkig zijn er voor onze jongste spelertjes ook binnentrainingen. Meer info hierover kunnen kandidaat U5-spelertjes bekomen bij onze jeugdcoördinator onderbouw, Gianni Grasso.
Verder hebben we het traditionele mosselfeest in het vooruitzicht. Voor jonge (kandidaat)spelertjes hebben we traditioneel onze paashappening. Voor de andere spelers hebben we naast tornooien en sportdagen dit jaar ook een voetbalkamp in de paasvakantie: een organisatie  van de Soccertalent Academie. Er leeft heel wat in onze club: wees welkom om ons te contacteren voor meer info.

De jeugdsectie

 

Jeugdvoorzitter: Ivo Geutjens                          ivo.geutjens@edpnet.be
Jeugdcoördinator OB: Gianni Grasso             gianni.grasso@telenet.be
Jeugdcoördinator MB-BB: Davy Geerinckx    davygeerinckx@hotmail.com