shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Teampagina U9

Trainers en afgevaardigden: Dausy Roel (A) Puttevils Michel (T) Carofiglio Ermanno (T) Vanoirbeeck Rita (T) Albayoglu Sezai (A) Lauwkens Kristof (A) Albayoglu Tamer (A)  
Staand (van links naar rechts): Naim Imad Vranken Jarne Gielen Juul Lauwkens Qiento Albayoglu Melih Kaya Salih Albayoglu Yasin De Keyzer Jaylani
Zittend (van links naar rechts): Schapmans Xander Carofiglio Chiara Segers Brent Vertessen Tibo Kurhan Hakan Dausy Tiebe Segers Dries Elmansouri Dawoed
Niet op de foto: Janssens Etienne (A) Persoons Aster            

 

Jeugdsponsors

Juul meest waardevolle speler op bordertornooi in Koersel

Door weinig sportieve manoeuvres van Thes misten onze U9 de finale van het bordertornooi in Koersel, maar dat onze spelers een goed tornooi speelden is niemand ontgaan. Exponent hiervan was Juul, die er oververdiend de trofee ‘meest waardevolle speler’ aan overhield.

 

 

Sfeerbeelden U9

Wedstrijd van de U9b tegen VK Gestel met bespreking

Zondag 14 januari speelde onze U9b tegen VK Gestel. Het filmpje illustreert mooi de progressie die het ploegje maakte op vlak van positiespel, hoe ze de combinaties proberen zoeken, en hoe je door de keeper in het spel te betrekken al spelers kan uitspelen. Maar alles kan beter, en als je de situaties herbekijkt kan je er ook uit leren. Ermanno bewerkte het filmpje waar hij in een aantal fases bespreekt wat goed was, en wat betere alternatieve oplossingen zijn. Klik hier voor de versie met bespreking

Trainingsuren

Zomermaanden: augustus, september, oktober, april en mei
  Dag Uur Plaats
  Woensdag  18:00 – 19:15 Terrein B
  Vrijdag  18:00 – 19:15 Terrein B
Wintermaanden: november, december, januari, februari en maart
  Dag Uur Plaats
  Maandag  18:00 – 19:00 Sporthal
  Vrijdag  18:00 – 19:15 Terrein B

Maandschema U9

Best of Belgian Football

Kalender ploeg
De meest correcte seizoenskalenders vind je altijd op de site van de Koninklijke Belgische voetbalbond. Mobiel kan dit best via de ‘Best of Belgium Football’-app. Zowel de app als de kalenders kan je bereiken door te klikken op onderstaand logo.
bbfknopkopie
De gemakkelijkste manier is via het stamnummer 08121, maar het lukt ook via de clubnaam A.C.Tervant (puntjes gebruiken!!).
Selecteer vervolgens het juiste team. Bij de installatie van de app opletten dat je de juiste neemt (Best of BELGIAN FOOTBALL), en eens de app geïnstalleerd is kan je je favoriete teams en spelers kiezen en verder volgen.

Instructiefilmpjes Senseball

De instructiefilmpjes tonen hoe en met welke oefeningen spelertjes dagelijks kunnen oefenen met hun senseball: ideaal om te combineren met bv. het inoefenen van de tafels van vermenigvuldiging.